Referenser

Från idé till verklighet

Nedan har vi samlat några av våra referenser.

Projekt Husum

Stålkonstruktion & byggsmide

Vårt stora projekt i Husum med enorma rörbryggor är så gott som halvvägs. 38 av 58 fackverk är klara med stålet, rören har börjat monteras med både värmekabel och isolering. Transporterna med båt och lastbil kommer att starta i början på augusti för ett fortlöpande montage i Husum. Tillverkningen görs i vår hall i Landskrona!

Samtliga stålkonstruktioner till tågdepå

Stålkonstruktion & byggsmide

Hjalmarssons har tillverkat och monterat samtliga stålkonstruktioner. Allt från ingjutningsgods till stålstomme, arbetsplattformar/skyddsplattformar med vikbara ramper, lättdurk, räcke, grindar, spårgravar och trappor.

Arbetsplattformar till Öresundsbron

Stålkonstruktion & byggsmide

I samarbete med KISAB har Hjalmarssons fått i uppdrag att tillverka de specialbyggda målningsplattformar till Öresundsbron. Ett unikt och prestigefyllt projekt i olika etapper där det ställs oerhört höga krav.

Vattenläcka ledde till stambyte

VVS

Demontering av gamla badrum och nya rör från källare upp till tredje våningen. Totalinstallation av badrum och kök. Uppfräschat stambyte med nya rör.

Totalrenovering av förskolans kök

VVS

Totalrenovering av kök. Demontering och uppbyggnad.

Kulvertbytet gav värme i byggnaderna

VVS

Önnestads skola fick inte tillräckligt med värme i byggnaderna. Utmaningen var att byta hela kulverten på cirka 150 meter, dubbla rör.

Tågdepå Kärråkra – en samverkansentreprenad i två faser

Stålkonstruktion & byggsmide

Nu kan tågen rulla in för underhållsarbete/reperationer och sedan rulla ut igen för att tuffa vidare. Vi har levererat och monterat 700 ton stål till bla. fackverk, lättdurk, räcke, grindar, motorer och trappor.

Rörbrygga till ny indunstningsanläggning

Stålkonstruktion & byggsmide

Vi stod först för tillverkning och ytbehandling. Processrör färdigställdes sedan i verkstaden och transporterades till Södra Cell. Slutligen monterades rörbryggan på plats av Hjalmarssons montörer.

Helhetslösning blev vårt största jobb i historien

Stålkonstruktion & byggsmide

Stålkonstruktioner till Billerud Korsnäs största investering.

Generellt skärande bearbetning

Skärande bearbetning

Vi har en välinvesterad maskinpark och tillverkar både högvolymsartiklar samt små serier som kräver snabba ställtider och flexibilitet i leveransförmåga.

Övergripande licenssvets

Licenssvets

I vår tillverkning arbetar vi efter följande standarder SS EN-1090, ISO 3834, ISO 9001 och lämnar CE-märkning efter våra produkter.

Allmänna underhållsarbete

Industriservice

Vi utför allt från nytillverkning och montering till underhållsarbete ute hos våra kunder.

Underhållsarbete BMH

Industriservice

Som underleverantör till BMH Technology har vi utfört olika underhållsarbeten till ett flertal olika kunder.

Totalrenovering av pumpstation

Industriservice

Totalrenovering på en gammal pumpstation där vi bytte pumparna och tillverkade ett helt nytt rörsystem. Utmaningen i utförandet var att det ständigt fanns ett vattenflöde som fyllde den cirka sex meter djupa pumpgropen.

Planerat servicearbete

Industriservice

Underhåll av sin maskinutrustning så som skruvar, kedjetransportörer, cellmatare, svetsarbeten och mekanisk bearbetning.

Rostfria och svarta processrör

Industrirör

Vi har hjälpt kunden med en del processrörsentreprenader. Bland dessa så är det ett projekt som är större och sticker ut ur mängden.

En komplex installation

Industrirör

Varierande processrörsinstallationer inom livsmedelsindustrin.

Tillverkning och processrörsinstallation

Industrirör

Uppdraget bestod av att tillverka och montera processrör för installation av ny tvättpress.

En anpassad helhetslösning

Industrirör

Helhetslösning som omfattar tillverkning och montering av stålkonstruktioner till rörbrygga, processrörsinstallation med tillhörande rörupphängningar, 3:e parts kontroll, isolering och eltracing.