Aktuellt

Mer om Hjalmarssons och våra projekt

Här kan ni läsa mer om vad som händer hos Hjalmarssons.

TREVLIG SOMMAR

Vi vill kika in och önska er alla en trevlig sommar och semester från oss på Hjalmarssons!

STORA STÅLKONSTRUKTIONER

Vi har nu dokumenterat vårt stora projekt – Husum med både film och foto. För att se och läsa mer klicka här för att komma till referenser!

BROBYGGE

Vi byggde oss en bro, en konstruktion som påminner en rörbrygga!

VS MONTÖRER

Vår VS avdelning på Hjalmarssons växer och vi söker ännu fler medarbetare!
Dagligen utför vi uppdrag inom alla typer av fastigheter och miljöer, från privata bostäder till offentliga, kommersiella fastigheter och industriella byggnader. Vid nybyggnation, modernisering eller ombyggnad.
– installationer, service och underhåll, stambyten, värmepumpar, badrumsinredning, golvvärme m.m.
Vi har nyligen utökat styrkan med tre montörer men söker alltid efter rätt medarbetare med hög erfarenhet och kompetens. Hos oss är varje medarbetare viktig, har stor frihet och eget ansvar. Är du den vi söker så hör av dig till Mikael Sörensen 0701-4112 95 alt. mikael.sorensen@hjalmarssons.se

TEKNIK COLLAGE

Vi är stolta över att vara en av många fantastiska företag som är med i gruppen Teknik college genom Furulundsskolan i Sölvesborg.

Vårt uppdrag är att arbeta för att dagens studerande ska få den kunskap som krävs för att företag i sin tur ska kunna växa samt för möjligheten att rekrytera direkt efter avslutad utbildning!

Bilder: Jakob Pihl

GLAD PÅSK

Påskharen förbereder sig hos oss och vi hoppas att han kommer till er också. GLAD PÅSK önskar vi er från Hjalmarssons!

PROCESSRÖR

Prefabricering av våra processrörsinstallationer för ett flertal projekt just nu i hall C!

COILSTÖD

Här tillverkar vi ”coilstöd” som ska används för att snurra upp kabel. Vi har tillverkat totalt 8st med en diameter på 32m och 20m. Vi står för tillverkning och leverans. En spännande och annorlunda konstruktion!

MER BILDER OBBOLA

Ännu mer bilder från vårt montage av rör för pappersbruket SCA i Obbola.

MEDARBETARPORTAL

I höstas lanserade vi vår medarbetarportal för alla våra anställda på Hjalmarssons. Mycket jobb ligger bakom men det är ett beslut som vi inte ångrar då det är ett enkelt och smidigt sätt för oss att kommunicera. Där finner man alla Hjalmarssons policy och rutiner, arbetsmiljö och krishantering, kollektivavtal, ledighetsansökan och sjukanmälning/VAB osv. Vi har även ett nyhetsflöde där vi uppdaterar med info som rör Hjalmarssons. Det som vi är mest nöjda över är våra e-blanketter i portalen, pappersfritt och i rätt riktning mot vår digitalisering. En klapp på axeln till oss själva!