Referenser

Från idé till verklighet

Nedan har vi samlat några av våra referenser.

Projekt Husum

Stålkonstruktion & byggsmide

Vårt stora projekt i Husum med enorma rörbryggor är så gott som halvvägs. 38 av 58 fackverk är klara med stålet, rören har börjat monteras med både värmekabel och isolering. Transporterna med båt och lastbil kommer att starta i början på augusti för ett fortlöpande montage i Husum. Tillverkningen görs i vår hall i Landskrona!

Samtliga stålkonstruktioner till tågdepå

Stålkonstruktion & byggsmide

Hjalmarssons har tillverkat och monterat samtliga stålkonstruktioner. Allt från ingjutningsgods till stålstomme, arbetsplattformar/skyddsplattformar med vikbara ramper, lättdurk, räcke, grindar, spårgravar och trappor.

Arbetsplattformar till Öresundsbron

Stålkonstruktion & byggsmide

I samarbete med KISAB har Hjalmarssons fått i uppdrag att tillverka de specialbyggda målningsplattformar till Öresundsbron. Ett unikt och prestigefyllt projekt i olika etapper där det ställs oerhört höga krav.

Tågdepå Kärråkra – en samverkansentreprenad i två faser

Stålkonstruktion & byggsmide

Nu kan tågen rulla in för underhållsarbete/reperationer och sedan rulla ut igen för att tuffa vidare. Vi har levererat och monterat 700 ton stål till bla. fackverk, lättdurk, räcke, grindar, motorer och trappor.

Rörbrygga till ny indunstningsanläggning

Stålkonstruktion & byggsmide

Vi stod först för tillverkning och ytbehandling. Processrör färdigställdes sedan i verkstaden och transporterades till Södra Cell. Slutligen monterades rörbryggan på plats av Hjalmarssons montörer.

Helhetslösning blev vårt största jobb i historien

Stålkonstruktion & byggsmide

Stålkonstruktioner till Billerud Korsnäs största investering.