Verksamhetsområde

VVS

Service för din och fastighetens framtid

Dagligen utför vi uppdrag inom alla typer av fastigheter och miljöer, från privata bostäder till offentliga, kommersiella fastigheter och industriella byggnader. Vi är din kompletta samarbetspartner vid nybyggnation, modernisering eller ombyggnad.

VS – installationer, service och underhåll, stambyten, värmepumpar, badrumsinredning, golvvärme m.m.

Vår kvalité din trygghet

Gemensamt för alla våra åtaganden är vår fokus på kvalitet och miljö. Vi är certifierade enligt ISO-9001;2015, ISO-3834 samt SS-EN-1090 upp till högsta utförande klass. Hjalmarssons och våra medarbetare uppfyller självklart branschens högt ställda krav, såsom exempelvis Säkert vatten, Heta arbeten och licenser för rörsvetsning. Vi har rätt utrustning, lång erfarenhet och bred kompetens för ett bekymmersfritt resultat!

Service och underhållsavtal

Vi vänder oss primärt till dig som är privat fastighetsägare, fastighetsförvaltare eller är en bostadsrättsförening alternativt byggföretag och offentliga beställare. För dig som är privatperson har vi anpassade tjänster för ditt hem. Hos oss kan du som kund teckna service och underhållsavtal. Kontakta oss för mer information om vilket avtal som passar dig bäst.

Med vår lokala närvaro kan vi snabbt leverera och erbjuda kostnadseffektiva lösningar som motsvarar våra kunders förväntningar.

Kontaktperson:

Mikael Sörensen

Arbetsledare VVS