Vi söker ännu fler medarbetare!

Resemontör/Mekaniker

Är du duktig på att svetsa och montera? Har du eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand? Har du en positiv attityd och arbetsglädje? Är du lättlärd, engagerad och noggrann i ditt arbete och har högt kvalitetstänk? Just nu söker vi flera Resemontörer/Mekaniker till Hjalmarssonlaget!

”Vi är i en expansiv och utvecklande fas med mycket på gång. Det finns stora möjligheter att påverka beslut/riktning och fantastiskt kul att få vara med på resan och bidra med min erfarenhet och kompetens. Jag känner att jag utvecklas tillsammans med företaget.” – Kersti Svensson, Controller på Hjalmarssons

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Resemontör/Mekaniker är:

 • Att på kort varsel kunna åka på jobb över hela Sverige
 • Att svetsa i svart eller vitt material
 • Att bedriva arbete ute hos våra kunder
 • Lagermontering

Vårt erbjudande till dig: 

Hjalmarssons är ett familjeföretag som grundades 1985. Efter många års erfarenhet kan vi erbjuda en bred kompetens inom våra olika affärsområden. Tillverkning sker i våra verkstäder i Sölvesborg. Vi deltar normalt redan vid projektinitiering och kan åta oss helhetsåtagande från förstudie till leverans. Tack vare en spridd geografisk placering finns vi alltid våra kunder nära till hands. Hjalmarssons värnar om fortsatt entreprenörsanda och driver mot framgång utifrån våra gemensamma grundvärderingar. Hos oss har du möjlighet att växa som medarbetare, vi värdesätter mångfald och strävar mot jämställdhet och via vår laganda nå gemensamma mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från svetsarbete och montering. Du har god förmåga att kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är viktigt för dig och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

För att lyckas i tjänsten som Svetsare/Montör bör du ha följande kompetens:

 • Svetskunnig både på svart och vitt material
 • Licenser är meriterande men inget krav
 • Goda mekaniska kunskaper
 • Meriterande med truck/travers/mobilarbetsplattformutbildning
 • Heta arbeten
 • SSG
 • Vana att planera ditt eget arbete på ett effektivt sätt
 • God samarbetsförmåga
 • B-körkort

 Vill du bli en del av Hjalmarssons?

Känner du att det här är något för dig? Välkommen med din ansökan. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning och bygger på våra kunders behov. Vi intervjuar och tillsätter Resemontörer/Mekaniker löpande så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malena Emeus, Verksamhetsutvecklare: malena.emeus@hjalmarssons.se, tel: 0702526179.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30/6 2020.

Hjalmarssons förser utvalda kunder med kvalificerade produkter och tjänster inom stålkonstruktion, processrörs- och mekanisk installation samt underhåll.

Genom Hjalmarssons kundfokus, spetskompetens, erfarenhet, flexibilitet, soliditet, goda rykte samt förmåga att erbjuda helhetslösningar, strävar Hjalmarssons mot att alltid vara kundernas naturliga förstahandsval.

Vi anser att vår viktigaste tillgång är vår personal som vi förser med utbildningar och licenser enligt EU:s normer. Vår arbetsledning har riksbehörighet och EWS-utbildning inom tillverkning och montering av avancerade stålkonstruktioner (TR/stål). För oss handlar kvalitet om både hur vi jobbar och hur våra kunder upplever oss.

KHMS, Kvalitet, Hälsa, Miljö, och Säkerhet är högprioriterat i vår verksamhet. Vårt mål är att få en olycksfri och miljövänlig arbetsplats med ett bra arbetsklimat.