HJALMARSSONS NYA VD

Fredrik Andersson – ny VD för Hjalmarssons i Sölvesborg.

Till ny VD för J. Hjalmarssons Bygg och Industrisvets AB har Fredrik Andersson, 46 år tillträtt.

– Vi är mycket glada över att Fredrik tar över stafettpinnen som VD på Hjalmarssons. Han har under åren bevisat sig stark inom ledarskap, försäljning och förändringsarbete och vet att han är rätt person för att driva Hjalmarssons verksamheter vidare. Fredrik har kompetens att ta hand om våra befintliga kunder och samtidigt tillsammans med försäljningsavdelningen utveckla nya möjliga affärer för Hjalmarssons, säger Jerry Hjalmarsson, styrelseordförande för J. Hjalmarssons Bygg och Industrisvets AB.

– Jag är väldigt imponerad av vad alla människor på Hjalmarssons har åstadkommit sedan starten för snart 38 år sedan. Hjalmarssons har en mycket stark position på marknaden och ett fantastiskt varumärke samt en stor potential att både kunna växa på nya marknader och implementera nya strategier inom tex. hållbarhet, miljö och personalvård. Att driva processer, vårda och utveckla varumärke samt leda mina medarbetare mot uppsatta mål är något som sporrar mig. Jag kommer tillsammans med engagerade medarbetare fortsätta driva Hjalmarssons framåt mot fortsatta framgångar, säger Fredrik Andersson.

Om Fredrik Andersson:
Fredrik har under 19 år arbetat i ledande befattningar, ofta i tillväxtbranscher och/eller idéburna organisationer. Han har i flera tidigare tjänster varit ansvarig för både försäljning, marknad, personal och har själv som entreprenör tidigare drivit bolag som VD.

Fredrik tillträdde sin nya roll 23.01.01 och efterträder Andre Hjalmarsson som kommer arbeta med försäljning och kalkyl inom Hjalmarssons.

Om Hjalmarssons:
Sedan starten 1985 så erbjuder Hjalmarssons helhetslösningar inom stålkonstruktion, licenssvetsning, mekanisk bearbetning, processrörs- och mekanisk installation, industriservice och VVS. Hjalmarssons har kunder i både Sverige och närliggande länder i Norden och omsätter ca. 500 MSEK.

För mer information:
Jerry Hjalmarsson, styrelseordförande i J. Hjalmarssons Bygg och Industrisvets AB
jerry.hjalmarsson@hjalmarssons.se , 0708-411193
André Hjalmarsson, Försäljningschef
andre.hjalmarsson@hjalmarssons.se, 0709-685353
Fredrik Andersson, VD
fredrik.andersson@hjalmarssons.se , 0705-171430