VI SÖKER REDOVISNINGSEKONOM

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med ytterligare en kvalificerad redovisningsekonom! Har du eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand? Har du en positiv attityd och arbetsglädje? Är du lättlärd, engagerad, strukturerad och noggrann i ditt arbete och har högt kvalitetstänk? Just nu söker vi en erfaren redovisningsekonom till Hjalmarssonlaget!

I nära samarbete med andra på ekonomiavdelningen kommer du att arbeta med:

 • Leverantörsreskontra – Ankomstregistrering, kontering, betalningar
 • Kundreskontra – Fakturering, inbetalningar, krav, räntefakturering
 • Bokföring
 • Momsredovisning
 • Avstämningar
 • Förbereda till månadsbokslut och årsbokslut
 • Allmänna kontorsgöromål

Vårt erbjudande till dig: 

Hjalmarssons är ett familjeföretag som grundades 1985. Efter många års erfarenhet kan vi erbjuda en bred kompetens inom våra olika affärsområden. Tillverkning sker i våra verkstäder i Sölvesborg. Vi deltar normalt redan vid projektinitiering och kan åta oss helhetsåtagande från förstudie till leverans. Tack vare en spridd geografisk placering finns vi alltid våra kunder nära till hands. Hjalmarssons värnar om fortsatt entreprenörsanda och driver mot framgång utifrån våra gemensamma grundvärderingar. Hos oss har du möjlighet att växa som medarbetare, vi värdesätter mångfald och strävar mot jämställdhet och genom vår laganda nå gemensamma mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning och mellan 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom. Du har god förmåga att kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant, analytiskt och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att arbeta självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar, att självständigt se vad som måste göras och kunna prioritera, i en verksamhet med högt tempo. Du är en driven person med framåtanda. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är viktigt för dig och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

För att lyckas i tjänsten som redovisningsekonom bör du ha följande kompetens:

 • Eftergymnasial utbildning inom redovisning och mellan 3-5 års erfarenhet som redovisningsekonom
 • Erfarenhet och intresse för digitaliseringsfrågor
 • Svenska i tal och skrift
 • Vana att planera ditt eget arbete på ett effektivt sätt
 • God samarbetsförmåga

Vill du bli en del av Hjalmarssons?

Känner du att det här är något för dig? Välkommen med din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi intervjuar och tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Kersti Svensson, tel: 0456-42014. Din ansökan skickar du till Malena Emeus, HR-chef: malena.emeus@hjalmarssons.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28/2-2022.

Hjalmarssons förser utvalda kunder med kvalificerade produkter och tjänster inom stålkonstruktion, processrörs- och mekanisk installation samt underhåll.

Genom Hjalmarssons kundfokus, spetskompetens, erfarenhet, flexibilitet, soliditet, goda rykte samt förmåga att erbjuda helhetslösningar, strävar Hjalmarssons mot att alltid vara kundernas naturliga förstahandsval.

Vi anser att vår viktigaste tillgång är vår personal som vi förser med utbildningar och licenser enligt EU:s normer. Vår arbetsledning har riksbehörighet och EWS-utbildning inom tillverkning och montering av avancerade stålkonstruktioner (TR/stål). För oss handlar kvalitet om både hur vi jobbar och hur våra kunder upplever oss.

KHMS, Kvalitet, Hälsa, Miljö, och Säkerhet är högprioriterat i vår verksamhet. Vårt mål är att få en olycksfri och miljövänlig arbetsplats med ett bra arbetsklimat.