MEDARBETARINTERVJU – FRIDA NILSSON

Hur länge har du jobbat på Hjalmarssons?

Jag har väl jobbat på Hjalmarssons sedan 2019 men har varit involverad sedan 2010. Ibland mer och ibland mindre beroende på behov.                 

Vad är din roll på företaget? 

Jag ansvarar för marknad och intern/extern kommunikation på företaget. Det innebär ansiktet utåt med bla. hemsida, sociala kanaler, medarbetarportal, event och sponsring. 

Hur kan en dag på jobbet se ut för dig?

Det blir en hel del jobb framför datorn för att uppdatera alla sidor och kanaler med info/foto. En del möten för att samla information och hålla sig uppdaterad om våra projekt för möjliga fototillfällen i verkstaden eller på arbetsplatserna runt i landet. Planering är a och o för att få till en struktur i flödet med relevant innehåll, försöker ligga steget före hela tiden. 

Vad arbetar du med just nu? 

Utöver allt det ”vanliga” så håller jag just nu på att undersöka möjligheten till en uppfräschning på vår hemsida. Den behöver ses över och få lite mer kärlek framöver!

Några särskilda utmaningar du brukar stöta på? 

Utmaningen för mig är alltid den ständiga jakten på nya case för inlägg, att samla in info om alla projekt är svårt ibland. Ibland tryter även kreativiteten för mig och man får kämpa lite extra.

Vad är det roligaste med din roll eller på Hjalmarssons?

Det är absolut att fota, skapa innehåll och ett content mellan text/bild/film för våra kanaler. Även mötet med nya och gamla medarbetare samtidigt som jag skapar!

Vad har du för intressen utanför jobbet?

Även här så svarar jag att fota – miljöer, natur och våra två barn plus hund. Gillar allt som har med mat/hem/trädgård/mode att göra. För mig hänger det ihop och jag får utlopp för min kreativitet och energi för träningen, både styrka och kondition är viktig för mig. Dock finns det inget som gör mig gladare än att hitta på saker med familjen, stora som små!

Då kör vi tre snabba:

Landet eller stan? Landet men älskar att besöka stan

Kaffe eller te? Båda

Siffror eller bokstäver? Helt klart bokstäver